Over ons

In de herfst van 1984 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met het beroep hoefsmid via onze oude dorpssmid dhr. H. Bekkema. Deze hoefsmid, die nog in het bezit was van een militair hoefsmid diploma, heeft bij mij het vuur aangewakkerd voor dit prachtige vak. Na het behalen van het rijksdiploma hoefsmid heb ik mij in 1987 gevestigd als hoefsmid. Sinds die tijd is ons bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat een begrip is geworden in de Friese paardenwereld.

Maak een afspraak

Neem telefonisch contact op via 0513-432540 of maak gebruik van het contactformulier via de knop hieronder.

Hoefsmid aan huis door heel Noord Nederland

Ons werkgebied is voornamelijk Friesland en de Noord – Oost polder. Wij zijn gevestigd in Sint Nicolaasga dat door zijn ligging aan de A6 garant staat voor een goede bereikbaarheid in Friesland en de Noord – Oost polder. Wij komen normaal gesproken bij onze klanten thuis maar er is ook de mogelijkheid om uw paard bij ons thuis te laten beslaan.

Wij zijn lid van de Nederlandse vereniging van hoefsmeden, daar wij van mening zijn dat je jezelf, maar ook je collega’s, beter en sterker kan maken door samenwerking en door van elkaar te leren. Via deze vereniging ontvangen wij vakliteratuur en is er de mogelijkheid bijscholing te doen waarvan wij graag gebruik maken.

Een zeer goede vertrouwde hoefsmid, Komt zijn afspraken na. Ik hoop nog lang van zijn diensten gebruik te mogen maken.

Uitstekende hoefsmid. Komt gelijk als er een probleem met een paard is.

Fijne hoefsmid, heeft geduld bij een angstig paard en heeft goede adviezen!